Ensimmäiset viikot

Pari viikkoa takana aloituksesta ja hommat törähtivät käyntiin.

Hankinta, tuo yksi ratkaisevimmista asioista on lähtenyt hyvin käyntiin. HOUSEN naiset ovat olleet aktiivisia ja asiakkaat luottavat nimenomaan HOUSEN osaamiseen juridiikka-asioissa.

Minä mietin jatkossakin koko ajan, mikä muu saisi sinut meille asiakkaaksi kuin välityspalkkion suuruus, tai pienuus. Joka tapauksessa lähdimme liikkeelle tärkeimmästä eli juridiikasta. Se täytyy olla viimeisen päälle hanskassa. Ja siksi me lähdimme sillä liikkeelle tarjonnassamme. Samalla toimiston vetäjällämme Susannalla on verojuristin pätevyys, osaaminen ja näkemys auttamaan niissäkin asioissa. Harvoilla alan toimistoilla on tätä.

Okei! Mitä muuta meidän täytyy parantaa? Näkyvyyttä eli markkinointia. HOUSEN pitäisi tulla kaikkien tietoisuuteen pitkässä juoksussa. Joten spontaanin tunnettuuden nostaminen ihmisten keskuudessa onkin sitten taito- ja määrälaji. Hyvää viestintää ja määrää eli toistoja siitä. Ja se maksaa, mutta kuuluu hyvin olennaisesti tähänkin bisnekseen.

Samaan aikaan kun kehitetään HOUSEN markkinointia pitää myös hankitut kohteet myydä. Ensinnäkin kohteet pitää olla ”näytillä” digitaalisissa kanavissa. Oikotie ja Etuovi ovat ne katsotuimmat sekä tietenkin oma sivustomme. Mutta meidän lisäkanavamme Facebook, Instagram ja Linkedin saavat huomiomme viestinnässä. Itse asiassa makeaa markkinointia. Odotan innolla, mitä saammekaan aikaan tämän vuoden aikana. Palkkasimme valokuvaaja Lauri Hytin ottamaan joka päivälle uuden kuvan meidän Instagram postauksiin.

Kirjoittanut,

Hannu Mänty

https://www.linkedin.com/in/hannu-m%C3%A4nty-4397a3b/

Kirjoittaja Hannu Mänty perusti House Asunnot Europe Oy:n yhdessä Esa Salosensaaren kanssa vuonna 2018.

Hannu Mänty on hallituksen puheenjohtaja, kuten hän on myös InHunt Group Oy:ssä. Molemmissa bisneksissä yhdistetään ihmisiä tärkeisiin asioihin kuten uusiin koteihin ja työpaikkoihin. Asiakaskunta on molemmissa samoja, ihmisiä.

Written by House Asunnot on maanantai, 5 helmikuun, 2018 in categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *