Lahden seuratuimmat kiinteistönvälittäjät mukaan House Asuntojen Lahden tiimiin

Lahti sai uuden toimijan kiinteistönvälitysalalle, kun pääkaupunkiseudulta lähtöisin oleva House Asunnot rantautui Lahteen. House Asunnot Lahden tiimissä on tällä hetkellä aluejohtaja Janne Kyllösen lisäksi Lahden alueen seuratuimmat kiinteistönvälittäjät sosiaalisessa mediassa, Kasimir Virtanen & Juha Heino. Rekrytointi on parhaillaan käynnissä ja uusia nimityksiä on tulossa lähiaikoina.

House Asunnot edustaa aivan uudenlaista ajattelua ja toimintaa

Yhtiö on vuonna 2018 perustettu kiinteistönvälitysyritys, jolla on aiemmin perustetut myymälät Helsingissä ja Vantaalla. Ja nyt kolmas perustettiin Lahteen. Yhtiön omistajina on mm. Suomen suurimman Headhunter-yrityksen InHunt Group Oy:n TJ Kari Juutilainen ja hall.pj Hannu Mänty, jotka ovat lahtelaisia sekä Päijät-Hämeen aluejohtaja, Senior Headhunter Timo Viljakainen ja talousjohtaja Markku Miettinen.

House Asunnot panostaa yhteistyössään asiakastarpeiden huomioimiseen ja laajaan palvelutarjontaan, sekä myynnissään vahvaan ammattitaitoon ja monikanavaiseen toimintaan.

Yritys tarjoaa asiakkaille kaksi brändiä. Se ensinnäkin soveltuu kaikkien asunnon myyjien ja ostajien yhteistyökumppaniksi, mutta tarjoaa myös arvoasuntojen myyjille ja ostajille ainutlaatuisen kokonaisuuden Luxus-tason tarpeisiin. House Luxus toimii myös kansainvälisesti, sillä yrityksellä on verkostot useaan eri maahan, joista arvokohteiden uudet omistajat löytyvät vaivatta.

Virtanen & Heino jatkavat omalla persoonallisella tyylillään

Virtanen & Heino -nimikkeellä kulkeva parivaljakko on näkynyt vahvasti lahtelaisten Facebook-seinällä viime vuosina. Kiinteistömaailmasta House Asuntoihin siirtyneiden välittäjien päivityksiä katsotaan keskimäärin jopa yli 100 000 kertaa kuukaudessa. Heidän näyttävät markkinointikampanjansa ovat tulleet tutuksi myös kerrostalon seinän kokoisten mainosten muodossa. ”Tyylimme tehdä tätä työtä, yhdistettynä raikkaaseen ja moderniin yritykseen on yhdistelmä, joka varmasti toimii. Kiinteistönvälittäjän tärkein kriteeri nykypäivänä on tuoda asiakkaalle lisäarvoa, ja siihen me haluamme panostaa. Näkyy se sitten hinnassa, lakitietämyksessä, markkinoinnissa tai myynnissä, meidän pitää tuottaa asiakkaalle parempi lopputulos. Nyt pääsemme myös enemmän hyödyntämään meidän laajaa verkostoamme sekä tekemään yhteistyötä parhaimpien yhteistyökumppaneidemme kanssa eri aloilta”, kertoo Kasimir Virtanen ja Juha Heino.

Kuvassa Kasimir Virtanen & Juha Heino

Lisätiedot:

Kasimir Virtanen

p. 040 591 7002 / kasimir.virtanen@house-asunnot.fi

www.facebook.com/virtanenheino/

www.instagram.com/virtanenheino/

House Asunnot Lahti Oy

Aleksanterinkatu 17 B, 3 kerros

15110 Lahti

www.house-asunnot.fi

www.facebook.com/houseasunnotlahti/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *