Mistä tämä lähti?

Heitin puolivitsinä Esalle kesällä 2017 ”mieti, josko mainostaisimme kiinteistövälitysbisneksessä, että anna asuntosi meille myyntiin niin maksamme sinulle tonnin!”

Puolittainen ”vitsi” näköjään puri Esaan melkoisen hyvin, sillä olemme nyt – tammikuun 2018 alussa – tilanteessa, jolloin aukaisemme tämän meidän uudenlaisia keinoja toteuttavan liiketoiminnan. Tavoitteena on tehdä tällä liiketoiminta-alueella jotain eri lailla ja paremmin kuin muut toimijat.
Paremmuuden ratkaisevat ja arvostelevat aina asiakkaat.

Itse ymmärrän, että karkeasti tämän bisneksen voi jakaa ainakin seuraaviin osa-alueisiin. Hankinta, markkinointi, myynti ja jälkitoimenpiteet. Kun olemme jokaisessa osa-alueessa ainakin yhtä hyviä, kuin alan parhaat, pärjäämme vähintään mukavasti. Mutta tahtomme on olla jokaisessa piirun verran parempia kuin muut, jolloin asiakkaiden luulisi kiittävän meitä ja jatkavan yhteistyötä jatkossakin.
Nyt sitten starttaamme Helsingistä kahdella brändillä. HOUSE Luxus ja HOUSE Asunnot.

Ensimmäinen vuotemme 2018 tulee vaatimaan kovaa työtä ja sisältämään positiivista markkinoille tuloa. Emme toki tee tätä yksin vaan palkkaamme HOUSEEN ammattilaisia, joille meidän uudenlainen ja laadukas toimintatapa soveltuu hyvin. Susanna ja Kristina ovat tästä ensimmäiset rekrytoinnit. Vahva verojuristi/lkv toimiston vetäjänä ja toinen korkeatasoinen myynnin ammattilainen.

Tästä se lähtee!

Laitoin itselleni tavoitteeksi kirjoittaa tätä blogia kerran viikossa, mutta toki voin useamminkin raapustaa ajatuksiani tänne.

Kirjoittanut,
Hannu Mänty
https://www.linkedin.com/in/hannu-m%C3%A4nty-4397a3b/

Kirjoittaja Hannu Mänty perusti House Asunnot Europe Oy:n yhdessä Esa Salosensaaren kanssa vuonna 2018.
Hannu Mänty on hallituksen puheenjohtaja, kuten hän on myös InHunt Group Oy:ssä. Molemmissa bisneksissä yhdistetään ihmisiä tärkeisiin asioihin kuten uusiin koteihin ja työpaikkoihin. Asiakaskunta on molemmissa samoja, ihmisiä.

Written by House Asunnot on keskiviikko, 27 joulukuun, 2017 in categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *