Sitä saa mitä tilaa, asuntokaupoillakin

Koulut käymällä ja kirjoja lukemalla pidetään osaaminen & kilpailukyky kunnossa. Mutta… tuskin kenellekään meistä enää riitä se, että kiinteistövälittäjäsi tai muukaan varallisuutesi hoitaja, on vain muodollisesti pätevä.

Häviämisestä emme pidä. Liike-elämä, yksityiselämä, sekä asuntokauppakin on riskinottoa. Mitä paremmin hallitset riskisi ja osaat hinnoitella varallisuutesi, sitä todennäköisemmin onnistut. Muuttuessasi asunnon omistajasta sen myyjäksi, tiedostat & panostat nykyisen tilanteesi uudella tavalla. Sinulle on muodostunut varallisuutta, jolle haet nyt parasta saatavilla olevaa markkinahintaa. Vakuututtuasi asianhoitajasi; asenteesta, ammattitaidosta sekä hänen edustamastaan yrityksestä olet lähellä yhtä elämäsi tärkeimmistä päätöksistä… Kuka on luottohenkilösi siirtäessäsi yhden suurimmista talouteesi sekä tulevaisuuteesi liittyvistä tapahtumista, luottohenkilösi hoidettavaksi.

Edessä on se jännittävä hetki, kun asuntosi muodonmuutos tapahtuu asunnosta rahaksi. Tämä muodonmuutos kertoo konkreettisesti asuntosi todellisen markkinahinnan ja kiinteistövälittäjäsi ammattitaidon. Saitko asunnostasi odotustesi mukaisen hinnan? Oliko kiinteistövälittäjäsi niin ammattitaitoinen, että asuntosi myytiin odotettua nopeammin?

Rahoittaessani asiakkaitteni asuntokauppoja, pankeissa työskennellessäni, kävin usein myös kiinteistövälittäjien kanssa neuvotteluita. Pyysin heitä määrittelemään tarkemmin, mikä on se odotettavissa oleva kauppahinta. Tässä tilanteessa oltiin useimmin silloin, kun asunnon pyyntihinta oli ”pitkä”. Vähinten pettymyksiä asiakkaani ja pankki kokivat sellaisten kiinteistövälitysfirmojen ja kiinteistövälittäjien toimesta, joilla oli kyky hinnoitella asunnon lähtöhinta realistiseksi. Realistinen hinnoittelu yhdistettynä kiinteistövälittäjän ammattitaitoon myydä, ovat avaimet parhaaseen saatavilla olevaan markkinahintaan asunnostasi. Tämä takaa myös sinun ja perheesi elämänmenon normaalin jatkumon.

Asiantuntemuksemme kautta asetamme vaikeimmatkin asiasi, selkeään vaiheittaiseen ratkaisuprosessin, jonka sinä hyväksyt ja siihen sitoudumme. Tarpeesi määrittelyssä muotoutuu asuntosi myyntisuunnitelma, jonka mukaan etenemme kanssasi. Kiinteistövälittäjämme raportoi sinulle säännöllisesti asuntosi myyntisuunnitelman etenemisestä.

Saadaksesi parhaan markkinahinnan asunnostasi, asiasi etenee parhaiten siten, että otat meihin saman tien yhteyttä.

Kirjoittanut,

Markku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *