VI GÖR DRÖMMARNA SANNA

Livet är för kort för att nöja sig med något medelmåttigt när man byter bostad. Oavsett om du vill sälja eller köpa behöver du ett proffs utrustat med de senaste verktygen. Hos oss talar vi klarspråk och strävar efter en lösning som passar dig.

Försäljningen av en bostad omfattar dock mycket mer än förmedlingsuppdraget, visningarna och köpebrevet. Vi anser att den är en så viktig händelse att den måste göras snabb och enkel.

HOUSE – vi ser till att din bostad blir såld

House representerar en helt ny typ av tänkande och agerande inom fastighetsförmedlingsbranschen.

Vi inleder alltid samarbetet med hänsyn till kundens behov och vårt breda serviceutbud skapar en god grund för ett nytt partnerskap. Försäljningen sker med gedigen yrkeskunskap och genom flera kanaler.

Vi erbjuder två olika varumärken att välja mellan. House Asunnot är en utmärkt samarbetspartner för alla säljare och köpare av bostäder.

House Luxus erbjuder säljare och köpare av värdebostäder en unik helhet för behov på Luxus-nivå. Luxus verkar även internationellt – vi har nätverk i många olika länder genom vilka vi med vår expertis enkelt hittar nya ägare till värdefulla objekt.

Båda House-varumärkena representerar kvalitet, säkerhet, högklassig kompetens samt nya och innovativa verksamhetsmodeller som ger såväl säljare som köpare konkreta fördelar.

Båda House-varumärkena fokuserar främst på att ta hänsyn till och förstå kundens situation och behov. Dessa faktorer styr hela vår verksamhet genom värderingar och lösningar.

digitaalinen hinta-arvio

DIGITAL VÄRDERING

Vi lever i en digital värld. Vi beställer varor via nätet, håller kontakt med bekanta med hjälp av appar och läser nyheter på telefonen. Varför skulle vi då inte kunna inleda processen att byta bostad digitalt?

PROBLEMFRITT

Den problemfria upplevelsen bygger på HOUSES omfattande yrkeskunskap och kompetens. Vi hittar effektivt en potentiell köpare, har full kontroll över försäljningssituationen och klarar av även komplicerade juridiska frågor.

Vi ser också till att undvika onödiga förseningar. Vi vet att försäljningen av en bostad är utmanande på många sätt och vill därför inte ta upp för mycket av din tid. Vi agerar därför snabbt, bland annat på följande sätt:

  • Vi kontaktar dig så snabbt som möjligt när du ber oss komma på besök eller skickar de uppgifter om din bostad som behövs för en digital värdering.
  • När vi kommer på besök tar vi inte upp mer än en timme av din tid. Om det inte är en herrgård du ska sälja, förstås.
  • Vi strävar alltid efter att sälja din bostad till bästa möjliga pris och så snabbt som möjligt.
  • Vi sköter pappersarbetet, så att du kan fokusera på annat.

SÄKER FÖRSÄLJNING

Vi ser till att din bostad blir såld. Vi förstår att detta är det centrala och gemensamma målet för vårt samarbete. Vårt breda serviceutbud och gedigna kompetens skapar en god grund för ett nytt partnerskap.

En säker försäljning av din bostad bygger på några centrala faktorer, som HOUSE har full koll på:

  • Vi tar reda på och förstår vad du vill och behöver.
  • Vi bekantar oss med din bostad och det konkurrerande utbudet i området.
  • Vi använder moderna försäljningsmetoder i flera kanaler och hittar därmed nya potentiella köpare till din bostad på många olika sätt.