Haaveet Todeksi

Elämä on liian lyhyt, jotta asunnon vaihtamisessa kannattaisi tyytyä keskinkertaiseen. Olitpa myymässä tai ostamassa, todellinen ammattilainen varustettuna tämän päivän työkaluilla on ehdoton edellytys. Meillä puhutaan suoraan ja tavoitellaan aina sinulle sopivinta ratkaisua.

Asunnon myyminen on kuitenkin muutakin kuin toimeksianto, näytöt ja kauppakirja. Meidän mielestämme se on niin tärkeä tapahtuma, että siitä pitää tehdä nopeaa ja vaivatonta.

House – saamme asuntosi myytyä

House edustaa kiinteistönvälitysalalla aivan uudenlaista ajattelua ja toimintaa.

Aloitamme yhteistyön aina asiakkaan tarpeet huomioiden ja laaja palvelutarjontamme luo uudelle kumppanuudelle tukevan pohjan. Myynti hoituu vahvalla ammattitaidolla ja monikanavaisella toiminnalla.

Tarjoamme kaksi brändiä käyttöösi. House Asunnot soveltuu kaikkien asunnon myyjien ja ostajien yhteistyökumppaniksi.

House Luxus tarjoaa arvoasuntojen myyjille ja ostajille ainutlaatuisen kokonaisuuden Luxus-tason tarpeisiin. Luxus toimii myös kansainvälisesti – meillä on verkostot useaan eri maahan, joista arvokohteiden uudet omistajat löytyvät taidoillamme vaivatta.

Molemmat House-brändit edustavat laatua, varmuutta, korkeaa alan asiantuntemusta ja uudenlaisia sekä innovatiivisia toimintatapoja, jotka muodostuvat niin asuntojen myyjien kuin ostajien konkreettisiksi eduiksi.

Molemmat House-brändit painottavat ensisijaisesti asiakastilanteen ja -tarpeen huomioimista ja ymmärtämistä. Nämä tekijät ohjaavat koko toimintaamme arvoina ja ratkaisuina.

digitaalinen hinta-arvio

Digitaalinen Hinta-arvio

Elämme digitaalisessa maailmassa. Tilaamme ostoksia verkosta, pidämme yhteyttä tuttuihin sovellusten kautta, luemme uutiset puhelimesta. Miksi ihmeessä emme voisi aloittaa kodin vaihtamista digitaalisesti?

Huoleton

Huoleton kokemus perustuu HOUSEN laaja-alaiseen ammattitaitoon ja osaamiseen. Löydämme ostajaedokkaan tehokkaasti, osaamme myyntitilanteet suvereenisti sekä hallitsemme monimutkaisimmatkin juridiset asiat.

Meillä ei myöskään turhia viivytellä. Tiedämme, että asunnon myyminen on muutenkin monella tapaa haastavaa, siksi emme halua tuhlata sinun aikaasi. Toimimme siis nopeasti mm. seuraavilla tavoilla:

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti, kun pyydät meidät käymään tai kun lähetät meille asunnostasi digitaalisen hinta-arvion vaatimat tiedot.

Kun tulemme käymään, emme vie aikaasi tuntia enempää. Jollet sitten ole myymässä kartanoa.

Pyrimme myymään asuntosi aina parhaaseen mahdolliseen hintaan ja niin nopeasti kuin mahdollista.

Hoidamme paperiasiat pikaisesti kuntoon, jotta pääset keskittymään muihin asioihin omassa aikataulussasi.

Myyntivarma

Me saamme asuntosi myytyä. Ymmärrämme, että se on sinun ja meidän välisen yhteistyön keskeinen tavoite. Laaja palvelutarjontamme ja vahva asiantuntemuksemme luo uudelle kumppanuudelle tukevan pohjan.

Asuntosi varma myynti koostuu muutamasta päätekijästä, jotka HOUSE hallitsee erinomaisesti:
Selvitämme ja ymmärrämme sinun tahtosi ja tarpeesi.
Olemme perehtyneet asuntoosi ja alueen kilpailevaan tarjontaan.
Käytämme nykyaikaisia ja monikanavaisia myyntikeinoja eli löydämme sinun asunnollesi uusia ostajaehdokkaita monin eri keinoin.